Akvizice ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

60" LG 60UJ6517

Termékkatalógus
60" LG 60UJ6517
Televízió - SMART LED, 151 cm, 4K Ultra HD, True Motion 100 (50 Hz), Aktív HDR, helyi halványítás, DCI 83%, DVB-T2 / S2 / C, H.265 / HEVC, 4x HDMI, 2x USB, CI +, LAN, WiFi, DLNA, Bluetooth, HbbTV, Miracastot WiDi, web böngésző, mágikus kapcsolat a mobiltelefonnal, USB-felvétel, webOS 3.5, VESA, 20W hangszóró, energiatakarékos, A+ osztály
Kód:  WK607r7 Termékszám:  60UJ6517 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

60" LG 60UJ6517

Élénk, tiszta képek minden szögből

A legmodernebb technológiai újítások egy egyedülálló IPS panelbe vannak integrálva, amely Ultra HD felbontással rendelkezik. Az IPS technológiának köszönhetően élvezheti a csodálatos képminőséget, mindenféle torzítás nélkül. Hívja meg az egész családot vagy barátait, és élvezze a hihetetlen élményt, melyet az LG Smart TV-je nyújt Önnek.

Élénk

Az Élénk szín-pontosság funkció (True Color Accuracy) fejlett színmegjelölési algoritmust használ, mely hatékony színkorrekcióhoz vezet, így a TV a színeket teljesen természetesen és részletesen mutatja.

Remek látvány mindenki számára

Az LG TV nem korlátozza Önt semmiben. Dőljön hátra a nappalijában, és élvezze a tökéletes képet, kivételes színekkel és kontraszttal, mintha élőben szemlélné az eseményeket.

Aktív HDR

Az aktív HDR technológia elérhetővé teszi a különféle támogatott algoritmusokat és a HDR - High Dynamic Range alapú speciális formázást. HLG HDR és HDR 10. Tapasztalja meg a több forrásból származó élményt!

HDR10 / HLG

  Az UJ6307 sorozat modelljei kompatibilitást biztosítanak a Blu-ray és a HGL HDR10 formátumok közvetítésére. A dinamikus adatok létrehozásának köszönhetően - melyek ezzel a technológiával készültek -, minden jelenet külön-külön, sokkal jobb minőségben lesz megtekinthető.

HDR hatás

Átlagosból lélegzetelállító…A  fejlett képfeldolgozó HDR effekt létrehozza a tartalom dinamikus tartományának szabványát. Helyezze szórakozását egy új szintre a színek és a kontrasztok segítségével!

Minőségi kép minden forrásból

Alakítsa át bármely képét jobb felbontásúra az LG 4K elsőosztályú képátalakító technológiájának köszönhetően, mely a felbontást akár 4K minőségig növeli.

Magával ragadó többcsatornás hanghatás

Egy jó TV jó hangzást érdemel. Ezért az UJ6517V modell kiemelkedő  márkájú hangszórói hét virtuális csatornát is tartalmaznak, amelyek többcsatornás Ultra-Surround, térhatású effektet hoznak létre.

Karcsú és elegáns design

Ez a modern televízió vékony kialakításával tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe. A stílusos állvány és a vékony keret garantáltan hozzájárulnak a különleges televíziós élményhez.

WebOS 3.5 interfész - a szórakozás végtelen forrása

Internet hozzáférés, filmek, zenék és népszerű szolgáltatások, mint a Netflix és az Amazon is azonnal elérhetők mindössze egy karnyújtásnyira.  A mobiltelefonnal kialakítható egyszerű navigáció – a mágikus kapcsolat révén (Magic Remote) -  lehetővé teszi a kényelmes kommunikációt a TV-vel, egyszerű gesztusok és parancsok használatával. A TV vezérlése sohasem volt könnyebb. Ráadásul a webOS 3.5 platform nagyon biztonságos, amint azt az elnyert díjak is bizonyítják.

  • A műholdas vagy kábeles adások kódolt vételéhez szükséges kártya behelyezéséhez egy kompatibilis CA-modul használata szükséges, amely a TV-készülék CI/CI+ foglalatába illeszkedik
  • Paraméterek

    Képátló
    63" (160,02 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!
    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!

    Képátló és felbontás

    Képátló
    63" (160,02 cm) Kész!
    Felbontás
    4K Ultra HD Kész!
    Maximális felbontás
    3840 × 2160 Mpx Kész!

    Kijelző

    Képfrissítési frekvencia
    50 / 60 Hz Kész!
    Technológia
    LCD LED Kész!
    Háttérvilágítás
    Edge LED Kész!

    Alkalmazások | SMART funkciók

    SMART funkciók
    HbbTV, Okos távirányító, Hangvezérlés, Webböngésző Kész!

    Multimédiás funkciók

    Multimédiás funkciók
    Lejátszás USB-ről, Felvétel USB-re Kész!

    Játék jellemzői

    Játék jellemzői
    Gamer mód Kész!

    Csatlakozás

    Vezeték nélküli kapcsolat
    WiFi, Bluetooth, DLNA Kész!
    HDMI
    4 × Kész!
    USB
    2 × Kész!

    Méretek és tömeg

    Szélesség
    134,5 cm Kész!
    Magasság
    84,5 cm Kész!
    Mélység
    27,2 cm Kész!
    Magasság talp nélkül
    77,8 cm Kész!
    Mélység talp nélkül
    4,07 cm Kész!
    Tömeg
    21,6 kg Kész!
    VESA felfüggesztés
    300×300 Kész!

    Szín

    Szín
    Ezüst Kész!
    Több paraméter
    Megjegyzés:
    » Széleskörű 4K TV-kínálat, kedvező árakkal
    » Nem ezt a terméket kerested? Kínálatunkban sokféle LG TV közül válogathatsz, sőt, akár az LG OLED TV kategóriában is megtalálhatod, amit keresel!

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    Kiegészítők: 60" LG 60UJ6517 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si 60" LG 60UJ6517. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si 60" LG 60UJ6517. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte 60" LG 60UJ6517. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte 60" LG 60UJ6517.
    P-DC1-WEB15
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ